Tortillavuoka ⭐
3 annosta - 45 min
Ainekset
- 1 ps Muu-jauhista
- 1 iso porkkana
- 1 prk kauraranskankermaa
- 8 kpl medium-tortillaleipää
- 1 prk salsaa
- 1 paprika
- 1 punasipuli
- 150 g juustoraastetta
- 1 tomaatti
- suolaa
- pippuria
- 0,5 ps tacomaustetta
- 0,5 ruukku ruohosipulia
- 1 rlk margariinia
Valmistus
- Pilko porkkana ohuiksi tangoiksi, paprika siivuiksi, sipuli kaariksi ja tomaatti viipaleiksi.
- Ruskista jauhis ja porkkanat öljyssä pannulla. Lisää paprika ja sipuli ja paista vielä hetki.
- Mausta tacomausteella, sekoita.
- Voitele uunivuoka ja vuoraa se kuudella tortillaleivällä niin, että puolet leivistä jäävät vuoan yli pystyyn. Leikkaa ylijääviin osiin nurkkiin viillot.
- Laita vuokaan puolet salsasta, puolet jauhiksesta, nokaroi puolet ranskankermasta ja laita päälle juustoraastetta.
- Revi 1-2 tortillaleipää päälle lasagnemaiseksi kerrokseksi. Kassa päälle toinen kerros täytettä.
- Aseta päälle tomaattiviipaleet, ripottele päälle suolaa ja pippuria sekä leikkaa päälle ruohosipulia.
- Voitele pystyssä olevat tortillaleivät sulalla margariinilla kummaltakin puolelta ja taittele ne täytteiden päälle.
- Käytä tarvittaessa cocktailtikkuja rakenteen turvaamiseen.
- Paista uunissa 175 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähty hetki ennen tarjoilua.
Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/