Maapähkinänuudelit
4 annosta - 15 min
Ainekset
- 1 pkt savutofua
- 1 rkl raastettua inkivääriä
- 2 valkosipulinkynttä
- 100 g kiinankaalia
- 2 kevätsipulia
- 3 rkl seesamiöljyä
- 200 g täysjyvänuudeleita
- 0,5 dl maapähkinävoita
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 tl srirachaa
- sitruunamehua
Valmistus
- Kuivaa tofu talouspaperiin.
- Valmista kastike. Sekoita yhteen maapähkinävoi, seesamiöljy ja soijakastike. Lisää sitten sitruunamehu, sriracha ja vesi.
- Raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet.
- Suikaloi kiinankaali, silppua kevätsipuli ja kuutioi tofu.
- Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla. Lisää tofu ja paista kullanruskeaksi.
- Keitä nuudelit.
- Lisää pannulle inkivääri sekä valkosipuli ja sekoittele hetken aikaa. Lisää kiinankaali ja paista muutama minuutti.
- Lisää nuudelit, sipuli ja kastike. Sekoita.
Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/