cookbook

Maapähkinänuudelit

4 annosta - 15 min

Ainekset

Valmistus

  1. Kuivaa tofu talouspaperiin.
  2. Valmista kastike. Sekoita yhteen maapähkinävoi, seesamiöljy ja soijakastike. Lisää sitten sitruunamehu, sriracha ja vesi.
  3. Raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet.
  4. Suikaloi kiinankaali, silppua kevätsipuli ja kuutioi tofu.
  5. Kuumenna seesamiöljy paistinpannulla. Lisää tofu ja paista kullanruskeaksi.
  6. Keitä nuudelit.
  7. Lisää pannulle inkivääri sekä valkosipuli ja sekoittele hetken aikaa. Lisää kiinankaali ja paista muutama minuutti.
  8. Lisää nuudelit, sipuli ja kastike. Sekoita.

Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/