cookbook

Lehtikaalilasagne ⭐

4 annosta - 60 min

Ainekset

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika sekä silppua lehtikaali. Puolita oliivit.
  3. Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Mausta balsamicolla.
  4. Lisää pannulle paprikat sekä lehtikaali ja paista hetki. Lisää oliivit, Härkis sekä mausteet ja kuumenna.
  5. Lisää tomaattimurska. Kuumenna ja lisää sitten kaurakerma. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  6. Latoa lasagnelevyistä ja kastikkeesta lasagne uunivuokaan.
  7. Ripottele päälle juustoraaste ja kaada päälle sipulikaurakerma.
  8. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/