cookbook

Kanaton keitto

6 annosta - 30 min

Ainekset

Valmistus

  1. Keitä soijasuikaleita kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä nonin 5 minuuttia.
  2. Valuta soijasuikaleet.
  3. Hienonna sipuli sekä kuori ja pilko perunat sekä porkkanat.
  4. Keitä perunoita ja porkkanoita litrassa vettä ja mausta se kiehumisen loppupuolella kasvisliemikuutiolla.
  5. Paista soijasuikaleet rapeiksi tilkassa öljyä paistinpannulla.
  6. Lisää suikaleiden joukkoon sipuli sekä mausteet ja paista vielä hetki.
  7. Lisää pannulle kaurakerma ja anna seoksen muhia reilu 5 minuuttia.
  8. Lisää maissit ja soijasuikale-kermaseos perunoiden sekaan.
  9. Anna porista noin 15 minuuttia.
  10. Lisää suolaa ja persiljaa.

Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/