Carbonara 💲
4 annosta - 20 min
Ainekset
- 300g spaghettia
- 2 rkl öljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 tölkki kikherneitä
- 2 rkl soijakastiketta
- 1/2 tl savuaromia
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 dl vegaanista parmesaaniraastetta
- mustapippuria
- suolaa
Valmistus
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Hienonna valkosipulinkynnet ja valuta kikherneet.
- Paista kikherneet pannulla ja mausta ne soijakastikkeella ja savuaromilla.
- Lisää pannulle valkosipuli, jauhettu kasvisliemikuutio, parmesaani, kaurakerma sekä mustapippuria ja paista vielä hetki.
- Valuta pasta ja lisää kastikkeen joukkoon.
- Lisää suolaa tarvittaessa.
- Koristele annos parmesaanilla ja mustapippurilla.
Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/