cookbook

Tortillavuoka ⭐

3 annosta - 45 min

Ainekset

Valmistus

  1. Pilko porkkana ohuiksi tangoiksi, paprika siivuiksi, sipuli kaariksi ja tomaatti viipaleiksi.
  2. Ruskista jauhis ja porkkanat öljyssä pannulla. Lisää paprika ja sipuli ja paista vielä hetki.
  3. Mausta tacomausteella, sekoita.
  4. Voitele uunivuoka ja vuoraa se kuudella tortillaleivällä niin, että puolet leivistä jäävät vuoan yli pystyyn. Leikkaa ylijääviin osiin nurkkiin viillot.
  5. Laita vuokaan puolet salsasta, puolet jauhiksesta, nokaroi puolet ranskankermasta ja laita päälle juustoraastetta.
  6. Revi 1-2 tortillaleipää päälle lasagnemaiseksi kerrokseksi. Kassa päälle toinen kerros täytettä.
  7. Aseta päälle tomaattiviipaleet, ripottele päälle suolaa ja pippuria sekä leikkaa päälle ruohosipulia.
  8. Voitele pystyssä olevat tortillaleivät sulalla margariinilla kummaltakin puolelta ja taittele ne täytteiden päälle.
  9. Käytä tarvittaessa cocktailtikkuja rakenteen turvaamiseen.
  10. Paista uunissa 175 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähty hetki ennen tarjoilua.

Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/