Lehtikaalilasagne ⭐
4 annosta - 60 min
Ainekset
- lasagnelevyjä
- 1 Härkistä
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 500 g tomaattimurskaa
- 1 paprika
- 1 lehtikaalin lehti tai babypinaattia
- 1 dl mitä tahansa oliiveja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl balsamicoa
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl sipulijauhetta
- 1 tl oreganoa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 rkl kuivattua basilikaa
- 2 dl kaurakermaa
- 2 dl sipulikaurakermaa
- 1 tl suolaa
- mustapippuria
- Oddlygood-mozzarellaraastetta
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika sekä silppua lehtikaali. Puolita oliivit.
- Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Mausta balsamicolla.
- Lisää pannulle paprikat sekä lehtikaali ja paista hetki. Lisää oliivit, Härkis sekä mausteet ja kuumenna.
- Lisää tomaattimurska. Kuumenna ja lisää sitten kaurakerma. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Latoa lasagnelevyistä ja kastikkeesta lasagne uunivuokaan.
- Ripottele päälle juustoraaste ja kaada päälle sipulikaurakerma.
- Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/