Kanaton keitto
6 annosta - 30 min
Ainekset
- 100g soijasuikaleita
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 sipuli
- 8 kiinteää perunaa
- 1 l vettä
- 2 porkkanaa
- 300g maissia
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl kaurakermaa
- persiljaa
- currya
- suolaa
Valmistus
- Keitä soijasuikaleita kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä nonin 5 minuuttia.
- Valuta soijasuikaleet.
- Hienonna sipuli sekä kuori ja pilko perunat sekä porkkanat.
- Keitä perunoita ja porkkanoita litrassa vettä ja mausta se kiehumisen loppupuolella kasvisliemikuutiolla.
- Paista soijasuikaleet rapeiksi tilkassa öljyä paistinpannulla.
- Lisää suikaleiden joukkoon sipuli sekä mausteet ja paista vielä hetki.
- Lisää pannulle kaurakerma ja anna seoksen muhia reilu 5 minuuttia.
- Lisää maissit ja soijasuikale-kermaseos perunoiden sekaan.
- Anna porista noin 15 minuuttia.
- Lisää suolaa ja persiljaa.
Haluatko parantaa reseptiä?
https://sjaks.iki.fi/